Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@06:02:23 GMT

چگونه یک شوهر ایده آل باشیم؟

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۶۹۳۹۳

چگونه یک شوهر ایده آل باشیم؟

برای داشتن یک ازدواج موفق، شما نیاز به دو بال دارید تا به قله خوشبختی برسید. اولین بال، پیدا کردن همسر مناسب است و دومین آن زوج مناسب بودن است. این دو باید در کنار هم باشند تا بتوانید پرواز کنید و سریع‌تر به مقصد برسید. اگر شما همسر مناسب را پیدا کردید، اما خودتان یک شوهر ایده آل نیستید و به این ضعف پی برده اید، به این نکات ریز توجه داشته باشید تا خوشبختی به سمت شما بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱. گذشت داشته باشید

گذشت ممکن است کاری بزرگ و الهی باشد، اما ھیچ کس تا به حال نگفته است که این کار، کاری آسان است زمانی که شخصی قلب شما را می‌شکند برایتان خیلی سخت است تا کینه و یا غصه‌ای که از او در دل شما نشسته است، از ذھن و قلب خود خارج کنید. اما ثابت شده در حالی که بخشیدن افراد کاری ممکن است، ولی به ھیچ عنوان دور از ذھن نیست و در عین حال برای سلامتی ذھن و جسم مفید و مؤثر خواھد بود.

گذشت آن دو از یکدیگر، بی گمان کانون خانواده را با حرارت کرده و عشق و محبت را افزایش می‌دهد. «گذشت»، نشانه حسن نیت و خوش بینی به زندگی است و چه بسا بسیاری از تیرگی‌ها در پرتو این صفت، جای خود را به صفا و صمیمیت می‌دهد. گذشت کردن از اشتباهات یکدیگر برای دوام و پایداری زندگی موثر است.


۲. در بیرون از خانه غذا نخورید

در بیرون خانه، خودتان را با خوردن چیز‌های مختلف سیر نکنید تا بتوانید، از دست پخت خانم خود استفاده کنید. بی میلی به غذا در خانه، همسر را دلسرد و ناراحت می‌کند. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در این باره می‌فرماید؛ المومنُ یاْکُلُ بشهوهِ اهلِه. مومن، به میل و سلیقه همسر خود غذا می‌خورد.


۳. حسن معاشرت داشته باشید

از مهم‌ترین اصول زندگی، حسن معاشرت و اخلاق در زندگی است که به زندگی ثبات و آرامش می‌بخشد. وقتی وارد منزل می‌شوید و با اهل خانواده برخورد میکنید، لب خندان و چهره بشاش داشته باشید. خداوند در قرآن کریم می‌فرمایند؛ عاشروهن بالمعروف. بعضی از آقایان هنگام ورود به خانه با چهره در هم کشیده و اخم آلود وارد می‌شوند به نوع طلبکارانه وارد می‌شوند و همین امر باعث می‌شود تا با ورود مرد به خانه، صفا و صمیمیت از خانه خارج شود. امام علی (علیه‌السلام) فرمودند: «أحسِنِ الصُّحبَةَ لَها فَیَصفُوَ عَیشُک» با همسرت خوش رفتار باش تا زندگی‌ات با صفا گردد.


۴. محبت و علاقه خود را به همسرتان ابراز کنید

زن اگر از عواطف و تعهد همسر ارضا شود، عالی‌ترین احساسات خود را نثار شوهر می‌کند و بیشترین فداکاری را نثار زندگی و شوهر خود خواهد کرد. بنابراین، مهمترین وظیفه اخلاقی و انسانی مرد این است که همسر خود را از همان آغاز زندگی، از محبتی که به او دارد آگاه سازد و پیوسته با نثار محبت و انجام کار‌هایی که نشان از علاقه و پایداری عشق او به همسر است، نهال نورسیده زندگی زناشویی را سیراب و سرسبز سازد. حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمودند: بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم‌تر و مهربان‌تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسران شان مهربان و بخشنده اند.


۵. در جمع خانواده خود، احترام همسرتان را حفظ کنید

وقتی در جمع خانواده خود از خانم تان تعریف و تمجید واقعی کنید در واقع دارید به او انرژی تزریق می‌کنید تا بتواند بهتر به شما عشق ورزی کند.


۶. با همسرتان مدارا کنید

مدارا به معنای مهربانی کردن، نرمی کردن، شفقت و ملایمت نشان دادن، درایت و فهم، مماشات و سلوک، از آموزه‌های اخلاقی دین اسلام و حتی از دستورات سایر ادیان است. حضرت علی (علیه السلام) درباره مدارای با زن می‌فرمایند: «همیشه و در همه حال با همسرت (زنت) مدارا کن و با او به نیکی معاشرت نما تا زندگی ات با صفا و فرح زا گردد»


۷. هدیه دادن در مناسبت‌های مختلف

از قدیم گفته اند لذتی که در کادو دادن است در کادو گرفتن نیست و اگر کادو برای همسرتان باشد لذتی مضاعف دارد و باعث محکم‌تر شدن رابطه عاشقانه شما می‌شود و علاوه بر اینکه همسرتان را عاشق شما می‌کند، عشق شما را نیز افزایش می‌دهد. سعی کنید به خاطر مراسم‌های مختلف به همسرتان کادو بدهید تا چراغ قلب او را همیشه روشن نگه داشته باشید.

لازم است در انتهای نوشته به این نکته اشاره کنیم که هر انسانی، به شخصیت خودش علاقه دارد و می‌خواهد که دیگران، به شخصیت او احترام بگذارند و هر کس به او احترام بگذارد، او نیز متقابلا به او احترام خواهد گذاشت. احترام گذاردن مرد به همسرش و بالعکس، در محیط خانه، رشتۀ محبّت شان را محکم‌تر می‌کند و به پیمان زناشویی دوام بیشتری می‌بخشد.


منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسر همسران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «اُمّ علاء»؛ روایت زندگی اُمُّ­الشهداء فخرالسادات طباطبایی اثر سمیه خردمند، روایت زنی است که هفت نفر از اعضای خانواده­اش به شهادت رسیدند. زنی که هجده فرزندش را در خانه‌­ای شصت­‌متری و وقفی بزرگ کرد.

خانه‌­ای که هر وقت پنجره­‌اش را باز می‌­کرد؛ چشمانش به گنبد مطهر حرم حضرت علی علیه­‌السلام گره می­‌خورد و نسیم رأفت جناب ابوتراب وارد خانه و زندگی­شان می‌­شد.

فخرالسلادات یا همان «اُمّ علا»، مادر چهار شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است. پدر و مادر فخرالسادات در جوانی به بهانه­ تعلیم در حوزه­ علمیه‌ نجف، از تبریز به نجف اشرف هجرت می‌کنند و همان­جا ماندگار می‌شوند.

فخرالسادات در نجف به دنیا می‌­آید و در سن سیزده سالگی با آیت‌­الله سید حسن قبانچی که یکی از شاگردان ممتاز پدرش سید محمد جواد طباطبایی تبریزی بود ازدواج می‌­کند. آن­ها در خانه وقفی کوچکی در جوار حرم امیرالمؤمنین علیه‌­السلام زندگی­شان را با عشق آغاز می­‌کنند و حاصل این ازدواج می‌­شود هجده فرزند، نه پسر و نه دخترکه در دوران خفقانی که رژیم بعثی صدام در عراق ایجاد کرد، آن­ها را به سمت دروس حوزوی سوق داد. تعدادی از فرزندانش شاگرد آیت­ الله صدر بودند و دخترانش در مکتب بنت­‌الهدی صدر درس می­‌خواندند.

در دوران نخست وزیری حسن البکر پسرش عزّالدین و برادرش عمادالدین که هر دو از شاگردان نخبهی آیت ­الله صدر بودند دستگیر و روانهی زندان شدند. حسن البکر که از خود اختیاری نداشت، با نظر صدام اعدام این دو روحانی بزرگوار را صادر کرد. این برای اولین ­بار بود که در نجف خون روحانیت ریخته می‌شد. چند روز قبل از اعدام، ام علاء با پسر و برادرش ملاقات می­‌کند و به آنها وعدهی بهشت و دیدار با امام حسین (ع) را می­دهد.

بعد از شهادت سه فرزندش، ام علاء همراه همسرش ابو علاء به دستور صدام روانه­ زندان شد. به دلیل فعالیت‌­های سیاسی دیگر پسرانش در ایران علیه رژیم صدام، این زن و شوهر مبارز و صبور یک سال­ ونیم در زندان حزب بعث به سر می‌بردند. درواقع رژیم بعث قصد داشت با این شیوه دیگر پسران وی را به دام بیندازد که مؤفق نشد.

ام علاء در طول زندگی متحمل رنج‌­ها و سختی‌­های زیادی شد. ولی هیچ‌­گاه خم به ابرو نیاورد و همچنان در آرزوی سرنگونی رژیم بعث به سر می‌برد. ام علاء زنی به شدت صبور، مؤمن، با اخلاق و متواضع بود که در طول زندگیش همیشه به اقوام رسیدگی و از آنها دلجویی می­‌کرد. در بین خویشاوندان برای هر کس مشکلی پیش می­‌آمد او اولین نفر بود که برای حل مشکلش قدم برمی­داشت.

او ده سال آخر زندگیش را در حالی که دست و پای چپش در دوران اسارت از کار افتاده بود و هیچ خبری از سرنوشت همسرش ابو علاء نداشت، به ایران هجرت کرد. در ایران ساکن قم شد و تمام کار‌های شخصی­‌اش را با توجه به شرایط جسمانی که داشت خودش انجام می‌­داد.

همیشه در طول عمرش فرزندانش را به پشتیبانی از حضرت امام خمینی (ره) و پیروی از ایشان توصیه می‌­کرد. به آن­ها می‌­گفت: اگر همه­ی شما هم فدای اسلام شوید ناراحت نمی­‌شوم؛ بلکه افتخار می­‌کنم و بدانید خون فرزندان من رنگین‌­تر از خون فرزندان اباعبدالله نیست.

در بخشی از کتاب «اُمّ علاء» آمده است: نشست روبه‌روی مامه و هر دو با هم گریه می‌کردند و روضه می‌خواندند. پدر با گریه گفت: «علویه! حالا مثل ام‌البنین چهار پسر فدا کردی.»

شاید می‌خواست با این کلمات، دل مادر داغ‌دیده‌ام را آرام کند.

مامه دستی به صورتش کشید و میان هق‌هق گریه‌هایش گفت: «من کجا، ام‌البنین کجا ابوعلاء؟ ام‌البنین تمام فرزندانش را تقدیم کرد؛ اما من هنوز چند پسر دیگر هم دارم.»

انتشارات شهید کاظمی در نظر دارد با امضای نویسنده و نگین دُرّ نجف، چاپ اول این کتاب را به مخاطبان ارائه دهد.

این کتاب در ۲۵۵ صفحه در قطع رقعی، با شمارگان هزار نسخه و با قیمت ۱۸۰ هزار تومان توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شده است.

علاقه‌مندان برای مشاهده و تهیه این کتاب می‌توانند با ورود به سامانه من و کتاب manvaketab.com و همچنین از طریق ارسال نام عدد ۲۲ به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • بازگشت محکوم به مرگ از پای چوبه دار
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک